ДПС би подкрепило управление, което е стабилно и има програма.

...
ДПС би подкрепило управление, което е стабилно и има програма.
Коментари Харесай

Мукаддес Налбант: Ще подкрепим стабилно управление с програма

ДПС би подкрепило ръководство, което е устойчиво и има стратегия. Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Мукаддес Налбант, зам.-председател на 45-ото Народно събрание, в този момент претендент за народен представител от Движение за права и свободи. Тя бе безапелационна, че стилът и методът на ръководство на ГЕРБ би трябвало да бъде заменен.

Мукаддес Налбант акцентира, че Движение за права и свободи няма да се откаже от полезностите на либерализма, само че би направила взаимни отстъпки единствено в името на националните ползи на България, когато става дума за договаряния сред партиите. Тя добави, че никой не трябва да не помни, че политиката е изкуство на компромиса и без разговор нищо няма да се реализира за положителното на страната.

Налбант напомни, че Движение за права и свободи постоянно е поддържала концепцията за програмно държавно управление.

" Очакваме като цяло растеж на гласовете за Движение за права и свободи от чужбина и от страната. Имаме вяра да бъдем много по-силна парламентарна група ", безапелационна бе Мукаддес Налбант.

За качествени промени в областта на образованието Мукаддес Налбант, експерт по тематиката, е уверена, че са нужни хора, които доста добре познават системата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР