Дойде това време от годината! Няма човек, който не (се

...
Дойде това време от годината! Няма човек, който не (се
Коментари Харесай

9 безобидни първоаприлски шеги, които жертвата ви няма да забрави

Дойде това време от годината! Няма човек, който не (се е опитвал да) измайстори нещо автентично на 1 април, изключително в ученическите си години.

И да, да, зрели хора сме, само че какво пречи да оставим детето в нас да се развихри? Не може целият ни живот да е единствено отговорности и съществени фасони!
 image2_16x9.png Настъпва нова астрологична година: какво да чака всяка зодия На фокус
Затова хванете хумора в ръце и бъдете от хората, които почитат този всекидневен празник. Корените му не са ясни, само че обичаната ни версия за зараждането му е една нелепа история от Англия през 1860, когато Английски джентълмени били поканени на тържествена гала по „ изкъпването на белите лъвове ", която трябвало да се организира на 1 април. Те не се усъмнили в странната гала и завели и съпругите си на посоченото място.

Неловко! 40 години по-късно 1 април бил наименуван Денят на глупците.

И даже да не сте опитни в професионалните смешки, ние сме тук с наши оферти, които с изключение на, че са безвредни, са закачливи и изискани.

Напред към галерията!
 9 безобидни първоаприлски смешки, които работят безотказно  9 безобидни първоаприлски смешки, които работят безотказно  9 безобидни първоаприлски смешки, които работят безотказно  9 безобидни първоаприлски смешки, които работят безотказно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР