Доц. Атанас Мангъров, който има собствено мнение по всички въпроси

...
Доц. Атанас Мангъров, който има собствено мнение по всички въпроси
Коментари Харесай

Мангъров пак се завъртя - за ваксините

Доц. Атанас Мангъров, който има лично мнение по всички въпроси за ковид и борбата с него, отново се завъртя на 180 градуса. този път за имунизациите.

След като на 30 декември разгласи, че няма да се имунизира, в този момент се оказа най-големия радел на бързата и всеобща имунизация. В края на предходната година Мангъров посочи две аргументи да не си постави инжекция - тъй като е прекарал Ковид-19 и има антитела. Втората била, че нямал задоволително информация какво има във имунизацията и било доста рисково да се употребява всеобщо.

Новият вариант бързо ще довърши започнатото от остарелия, до момента в който се натуткаме с имунизациите, насочи следващата си рецензия през днешния ден доцентът.  Трябва да си създадем сметка какъв брой ваксини ни трябват, тъй като вирусът няма да ни чака, той ще си върви. Опасявам се, че когато дойдат всичките ваксини, една забележителна част от тях най-вероятно ще се окажат непотребни ", сподели той в изявление за БНР. Според него било ненужно да се хвърлят пари за антигенни проби на учителите. Държавата би трябвало да хвърли едни доста по-големи пари, с цел да откри каква част от популацията се е срещала с вируса и тогава да реши какъв брой ваксини трябват на българите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР