Достигалият до третото място в световната ранглиста на тенисистите Доминик

...
Достигалият до третото място в световната ранглиста на тенисистите Доминик
Коментари Харесай

Доминик Тийм няма да се оперира

Достигалият до третото място в международната класация на тенисистите Доминик Тийм не се нуждае от интервенция на китката поради травмата, която приключи прибързано сезона му. Това заяви австриецът в обществените мрежи, откакто се подложи на проучвания.

" Днес беше значим ден. Бях в Белгия, с цел да решим дали ще би трябвало да си оперирам китката или не. Новините са доста положителни. Няма да се нуждая от интервенция, нещата наподобяват добре и постоянни. През идната седмица би трябвало да подсиля китката си и да стартира да се приготвям последователно за завръщане на корта. Отдавна не съм държал ракета в ръка и това ми липсва. Големи благодарности на всички почитатели, които ме поддържат през дългите месеци ", показа Тийм.

Австриецът завоюва първа купа от Големия шлем на US Open  през 2020, само че през този сезон бе преследван от травми и изигра едвам 18 мача, от които завоюва девет, а най-хубавият му резултат бе полуфинал на Мастърс 1000 шампионата в Мадрид. Тийм пропусна Уимбълдън, олимпийските игри в Токио и Откритото състезание на Съединени американски щати поради казуса с китката.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР