Доставчикът на телекомуникационни и IT решения и услуги върху инфраструктура,

...
Доставчикът на телекомуникационни и IT решения и услуги върху инфраструктура,
Коментари Харесай

CETIN България придобива „София Комюникейшънс“ ЕАД и „Ракком“ ЕАД

Доставчикът на телекомуникационни и IT решения и услуги върху инфраструктура,, придобива софтуерните компании „ София Комюникейшънс “ ЕАД и „ Ракком “ АД. „ София Комюникейшънс “ ЕАД оперира на територията на София и разполага със лична оптична мрежа, с огромна компактност на покритие на столицата и прилежащите региони.

С придобиването CETIN България уголемява освен екипа, само че и обсега на услугите, които предлага на бизнеса.

„ Като районен водач в даването на първокласни услуги и отлична мрежова инфраструктура, първостепенна задача на CETIN България е основаването на добавена стойност за нашите клиенти. Придобиването на компания с дълготраен опит и обичаи в обезпечаването на съгласуваност е идната разумна стъпка в тактиката ни за развиване “, сподели Петър Мудринич, изпълнителен шеф на CETIN България.

„ София Комюникейшънс “ ЕАД е основана през декември 2001 година за доставка на MAN услуги по първата тогава различна градска оптична мрежа. Компанията е измежду водещите снабдители на оптични услуги в София, както и в даването на телеком решения за бизнес клиенти. „ Ракком “АД предлага многообразие от интернет услуги на огромен брой бизнес клиенти, употребявайки мрежата на София Комюникейшънс.

„ В CETIN България непрестанно работим с нашите клиенти за по-нататъшно разширение на портфолиото ни от услуги. Уверена съм, че с общите старания на висококвалифицираните екипи на двете компании CETIN България ще затвърди позицията си на мотор на цифровата промяна у нас с още по-иновативни софтуерни решения “, добави Людмила Дилова, търговски шеф на CETIN България.

CETIN България е основана през юли месец 2020 година след отделянето на мрежовата инфраструктура на Теленор България в настрана сдружение. Компанията има над 200 чиновници и дава необятна гама от висококачествени мобилни и закрепени услуги на своите клиенти

За CETIN България:

CETIN България е снабдител на мрежови и инфраструктурни услуги на едро. Компанията ръководи мрежа за мобилен достъп и транспорт в България с два оптични кръгове и лични дейта центрове в София и Пловдив, осигурявайки надеждна услуга. Местната мрежа е продължена посредством оптични транснационални връзки. Благодарение на своята инфраструктура от ново потомство, най-хубавите чиновници в бранша и съгласуван с потребителите метод, CETIN България обезпечава на своите клиенти извънредно преживяване. Притежавайки и управлявайки една от най-големите електронни съобщителни мрежи в България, CETIN България стабилно развива технологиите и планува през днешния ден потребностите на утрешния ден. CETIN България е част от CETIN Group и PPF Group.

За CETIN Group:

Компаниите под марката CETIN оферират телекомуникационна инфраструктура за закрепени и мобилни услуги. Създадена като резултат от иновация и визионерски взор, CETIN се образува след сполучливото структурно обособяване сред O2 в Чешката република и CETIN. През 2020 година посредством сходно обособяване на мрежовата инфраструктура от операторите под марката Telenor се основават и трите CETIN сдружения в България, Унгария и Сърбия, което прави CETIN Group един от най-големите снабдители на телекомуникационни услуги на едро в Централна и Източна Европа.



За PPF Group:

PPF Group е интернационална компания, която влага в голям брой пазарни области – финансови услуги, телекомуникации, биотехнологии, недвижими парцели и машиностроене. PPF Group оперира в Европа, Съединени американски щати и Азия. Групата има активи на стойност 44 милиарда евро в 25 страни, като за организацията работят 98 000 души в целия свят (към 30 юни 2020 г.).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР