Доставчикът на телекомуникационни и IT решения и услуги върху инфраструктура,

...
Доставчикът на телекомуникационни и IT решения и услуги върху инфраструктура,
Коментари Харесай

CETIN България придобива „София Комюникейшънс“ и „Ракком“

Доставчикът на телекомуникационни и IT решения и услуги върху инфраструктура, CETIN България, придобива софтуерните компании „ София Комюникейшънс “ ЕАД и „ Ракком “ АД. „ София Комюникейшънс “ ЕАД оперира на територията на София и разполага със лична оптична мрежа, с огромна компактност на покритие на столицата и прилежащите региони.

С придобиването CETIN България уголемява освен екипа, само че и обсега на услугите, които предлага на бизнеса.

„ Като районен водач в даването на първокласни услуги и отлична мрежова инфраструктура, първостепенна задача на CETIN България е основаването на добавена стойност за нашите клиенти. Придобиването на компания с дълготраен опит и обичаи в обезпечаването на съгласуваност е идната разумна стъпка в тактиката ни за развиване “, сподели Петър Мудринич, изпълнителен шеф на CETIN България.

„ София Комюникейшънс “ ЕАД е основана през декември 2001 година за доставка на MAN услуги по първата тогава различна градска оптична мрежа. Компанията е измежду водещите снабдители на оптични услуги в София, както и в даването на телеком решения за бизнес клиенти. „ Ракком “АД предлага многообразие от интернет услуги на огромен брой бизнес клиенти, употребявайки мрежата на София Комюникейшънс.

„ В CETIN България непрестанно работим с нашите клиенти за по-нататъшно разширение на портфолиото ни от услуги. Уверена съм, че с общите старания на висококвалифицираните екипи на двете компании CETIN България ще затвърди позицията си на мотор на цифровата промяна у нас с още по-иновативни софтуерни решения “, добави Людмила Дилова, търговски шеф на CETIN България.

CETIN България е основана през юли месец 2020 година след отделянето на мрежовата инфраструктура на Теленор България в настрана сдружение. Компанията има над 200 чиновници и дава необятна гама от висококачествени мобилни и закрепени услуги на своите клиенти
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР