Доста се развихриха в снощното издание на Кой да знае?“

...
Доста се развихриха в снощното издание на Кой да знае?“
Коментари Харесай

Краси Радков награби да целува колежка в ефир, Алекс Раева изригна: Махай се оттук

Доста се развихриха в снощното издание на „ Кой да знае? “ актьорите, участващи в играта. Към тимовете на Милица Гладнишка и Христо Пъдев се причислиха Алекс Раева и Краси Радков, които съумяха да скандализират шоуто. Либидото на участниците се подвигна след въпрос за корнфлейкса, който се оказа, че убивал половото предпочитание.
Това шокира двата тима и водещият Сашо Кадиев.
След мъчно усмиряване на пристрастеностите последва комплициран гущерски въпрос, на който след известни разсъждения Христо Пъдев отговори правилно. Той бе толкоз уверен, че това е правилния отговор, че провокира всички да му целуват ръка в случай че е прав. Алекс незабавно извърши желанието му и целуна ръка, само че Краси Радков употребява мотива да награби и нацелува устните на Гладнишка, обяснявайки „ на мен корнфлейксът не ми работи “.
Актрисата одобри с усмивка скандалните дейности на комика и много се дърпа, не изглеждаше да й е прелестно държанието му. Това държание на други места би провокирало сериозен скандал, само че въпреки всичко пробваха да замажат обстановката. Краси бе изпъден от Алекс Раева с думите „ Тоя не е ял корнфлейкс, махай се отсам! “.
Водещият Сашо Кадиев също опита да спре размяната на флуиди в студиото. „ Всички започнаха да се целуват, ще почна да разпределям корнфлейкс. За един правилен отговор всички се нацелувахме, кво става тука бе? “, закани се синът на Катето Евро.
Предаването не е полово, гледат ни деца!, предизвести по-рано Краси Радков, само че точно той го трансформира в нещо сходно. Опита да оправдае импулса си с думите:
Много ми е хубаво да поддържам връзка с умни хора, доста!
След усмиряване на пристрастеностите играта продължи и в последна сметка той и Пъдев победиха Милица и Алекс във въпросите, като завоюваха 1900 лв. за публиката, предава Vihrogon.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР