Доста по-възрастен от нея е гаджето на новата водеща на

...
Доста по-възрастен от нея е гаджето на новата водеща на
Коментари Харесай

Андреа Банда рухна след хейта и позора в БНТ! Ето кой богат чичко я теши

Доста по-възрастен от нея е гаджето на новата водеща на Българска национална телевизия – Андреа Банда Банда. Чаровната брюнетка от години има връзка със състоятелен финансист, който неотдавна чукна 40 година Двамата са дружно отдавна. И живеят под един покрив. Преди време си купиха апартамент в столичния квартал „ Лозенец “. Засега обаче не възнамерявали нито женитба, нито деца, написа ХотАрена.
Избраникът на заместничката на Георги Любенов във вечерното шоу на националната телевизия се споделя Иван Ганчев. Банда Банда настойчиво крие мъжа до нея. Новоизлюпената водеща единствено един-единствен път е показвала индивида до нея. Това се случи преди години в ефира на Би Ти Ви. Тя се свърза с Иван в една от обществените медии и публиката за секунди съумя да зърне физиономията му.
„ Иван е много сериозен човек. Не може да кара, само че си има персонален водач “, са едни от дребното думи на Андреа за половинката й.
Според информациите индивидът до Андреа не желал да се демонстрира в общественото пространство. Той няма профили в обществените мрежи. Не обича и публичността. Банда Банда се съгласява с това и в никакъв случай не си разрешава да демонстрира обществено гаджето си.
Именно Иван е индивидът, който не стопира да поддържа обичаната си. Откакто се появи на екран в четвъртък вечер, сладката брюнетка е подложена на голям хейт. Залповете против нея валят един след различен. А Андреа е много ранима душа. Четяла непрекъснато какво се приказва и написа за нея в интернет. И се натъжавала. Но тогава се намесва Иван, който не стопира да я окуражава, че се оправя чудесно и не би трябвало да обръща внимание на анонимната ненавист.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР