Доста крайна позиция зае легендарният голмайстор №1 в българския футбол

...
Доста крайна позиция зае легендарният голмайстор №1 в българския футбол
Коментари Харесай

Легендата Петър Жеков: Шутове в задника на националите и марш оттук!

Доста последна позиция зае именитият голмайстор №1 в българския футбол Петър Жеков след загубата на националите от Косово с 2:3 в европейската подготовка в София в понеделник. Отборът ни на процедура загуби шансове за класиране през квалификациите за Евро 2020, като има единствено 2 точки от четири мача. Според Жеков провалянето е закономерно с оглед кадровия ни капацитет сега.

Не знам за какво Краси Балъков пристигна да се мъчи в националния тим. Аз и за един милион евро няма да се съглася да съм треньор на този тим. Нямаме нито един футболист, единствено Ивелин Попов става. Трябваше да ни бият с повече, отървахме се. Ако ме пуснат при нашите, ще ги пребия като маче у стълб.

Като взема една сопа, шутове в задника и айде марш оттука! Балъков сподели, че били изморени. От какво, от челни стойки ли? Какво са правили, та са изморени при днешните средства за възстановяване”, разяснява Жеков пред “България Днес”.

Той е песимистично надъхан за идващите 10 години, защото кадровата рецесия е страшна по негови наблюдения.

"Аз съм учил четвъртите в света. Още преди време им споделих, че футболисти ще станат, само че треньори - не. Само Емил Костадинов ме послуша и сего ми се хвали какъв брой е добре”, споделя още Петър Жеков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР