Доста интересна версия за атентата срещу Гешев се появи от

...
Доста интересна версия за атентата срещу Гешев се появи от
Коментари Харесай

Изненада от Цветанов! Срещу кого е атентата

Доста забавна версия за атентата против Гешев се появи от някогашен значим човек в дсържавата. 

Обществото е било заблудено в първите часове след опита за атентат против основния прокурор, а спорните данни предизвикаха съмнение към държавните институции и дадоха опция за импровизации и най-различни заключения.
-->
Това съобщи за Дир.бг Цветан Цветанов, някогашен вицепремиер и министър на вътрешните работи, ръководител на Републиканци за България.

Като се базира на специалисти, Цветанов изясни, че гърмежът е бил подложен по този начин на пътя, че авансово е било ясно, че няма да провокира тежки провали, а лицето провокирало гърмежа, е било с образна визия по кое време минава автомобилът на основния прокурор.

Това допуска да се направи засичане на диалозите в региона, извършени през мобилните оператори преди, по време и след опита за атентат. Когато от клетките на операторите се извадят извършените връзки може да стартира разплитане на случая през употребяваните SIM карти и техните притежатели, като евентуални причинители. Въпреки това Цветанов е безапелационен, че казусът с кортежа на Иван Гешев няма да бъде оголен.

Цветан Цветанов не открива претекст за този опит за атентат и позволява, че само е бил издирван обществен резултат, който да съвпадне с решаването на политическата рецесия и съставянето на постоянно държавно управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР