Доста хора разчистват дома си от непотребните вещи, които само

...
Доста хора разчистват дома си от непотребните вещи, които само
Коментари Харесай

Не изхвърляйте тези 5 неща от вкъщи, защото после ще съжалявате

Доста хора разчистват дома си от непотребните движимости, които единствено събират прахуляк и заемат ненужно място. В това няма нищо неприятно, само че от време на време хората са невнимателни и е допустимо да изхвърлят нещо скъпо, което в по-късен стадий може да им потрябва.
Затова, когато вършиме такова почистване, подбирайте по-внимателно движимостите, от които смятате да се отървете. Сега ще ви дадем препоръки от кои предмети и движимости не трябва да се лишавате и е добре да размислите, преди да ги унищожите.

Ето ги и тях:
1. Стара документи
Между непотребните на пръв взор хартийки може да се окаже, че има скъпи неща, които да ви потрябват след време. Преглеждайте документите си един по един, с цел да няма нещо, което да е останало прикрито и вие да го изхвърлите. По-късно ще съжалявате, тъй като има неща, които е невероятно да се възстановят.
Представете си, че имате остарял нотариален акт в оригинал и без да желаете го изхвърлите. Неприятностите ще са големи. Внимавайте да не си затриете и някоя гаранция, тъй като към този момент има уреди с по 5, 10 и повече години гаранционен период. Прегледайте и за медицински проучвания и предписания, които може да се окажат значими за вас.
2. Стари писма
Ако намерите ръкописни писма или бележки, които сте си писали с другари, съученици или гаджета, първото ви предпочитание ще е да ги разчистите, тъй като времето им е минало. Но не го правете - писмата и бележките, написани на хартия, имат сантиментална нотка. Един ден ще поискате да си ги прочетете още веднъж или да ги покажете на внуците си. Намерете им място и ги запазете.

3. Стари хартиени фотоси
Това са вашите мемоари, които са запечатани за цялостен живот. Те са неповторими и в никакъв случай няма да бъдат същите. На тях е изобразен целият ви живот. Ако фотосите са свързани с наслада и усмивки, никога не ги изхвърляйте.
 8 трика за разчистване на дома, които съществуват от епохи 8 трика за разчистване на дома, които съществуват от епохи
Днес ще ви споделим някои ефикасни препоръки за разчистване на дома, на които са разчитали и нашите баби. 1. Започнете почистването отгор...
Един прекрасен ден ще се сещате за приятните мигове и страсти, свързани с хората на фотосите. Така ще се върнете в предишното с усмивка. Ако имате фотоси, които свързвате с негативизъм, тях може да ги махнете от вкъщи си.
4. Останало количество багра от поправки
След ободрителен или главен ремонт, постоянно остават непотребни количества строителни материали. Повечето от тях не са ни нужни и би трябвало да се изхвърлят в специфичен резервоар.
Но не по този начин стои въпросът с боята. Ако са ви останали аварийни баки с багра, не бързайте да ги хвърляте. Възможно е някоя от стените да протече, да дефектира, да я залеете с нещо. Когато имате в мазето от същата багра, вредата може елементарно да бъде поправена.
Затова си купете по-малки съдове и прехвърлете аварийните количества от багра, която може да ви потрябва в най-скоро време.
 7 предмета, които изпиват положителната сила от вкъщи ви 7 предмета, които изпиват положителната сила от вкъщи ви
Много предмети вкъщи ни работят отрицателно и постоянно въобще си нямаме концепция за това. Хубаво е да знаете символиката на някои движимости, които...
5. Кухненски принадлежности и съдове за готвене
Сигурно всеки държи у дома един прашасал нов сервиз с чинии, съдове или чаши над дрешника си, под леглото или на друго място. Всеки път се чудите какво да го вършиме.
Не би трябвало да го подарявате, тъй като подарен подарък не е на хубаво. Не е добре и да го хвърляте, тъй като с изключение на сантиментална стойност, той може да ви послужи и на процедура.
Представете си, че ви дойдат повече посетители и вие желаете да украсите масата с нещо по-така. Веднага се сетете за " непотребните " кухненски принадлежности и сервизи. Добре, че сте ги запазили, тъй като идват тъкмо в точния момент.
Споделете тези скъпи препоръки с някой ваш непосредствен човек и му кажете да внимава при разчистванията вкъщи.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР