Доскорошният най-желан тв ерген Евгени Генчев уж изглеждаше спокоен и

...
Доскорошният най-желан тв ерген Евгени Генчев уж изглеждаше спокоен и
Коментари Харесай

Ергенът Евгени призна за проблеми и паник атаки

Доскорошният най-желан тв ерген Евгени Генчев сякаш изглеждаше спокоен и балансиран по време на целия сезон, макар искрите, които постоянно прехвърчаха към него от настойчивите дами, борещи се с всевъзможни средста за вниманието му.

Оказва се обаче, че пианистът със международна популярност не постоянно е бил толкоз спокоен. Нещо повече - имал е проблеми, които са го довели до паник офанзиви, излиза наяве от негово скорошно самопризнание в обществените мрежи. От психическата клопка, в която бил изпаднал в този интервал, го извадили заниманията с йога.

" Откакто упражнявам йога, се сътвори доста по-стабилна основа, която дава огромен баланс ", сподели Евгени в мрежата и призна, че е бил покрай паник офанзиви, от каквито в последно време всеобщо се оплакват известните хора, изключително тези, които се занимават с изкуство. Музикантът не разкри съответно на какво са се дължали проблемите му, само че всички лекари изясняват, че те се появяват като разследване от несъразмерен стрес, умствена и прочувствена изтощеност.

 undefined

За Евгени е известно, че още от малко дете е седял непрекъснато зад пианото, с цел да се учи и усъвършенства. Учил е и със стипендия в Кралската музикална академия в Лондон, само че не е разполагал с никакви други средства, с изключение на с базовите разноски, които му били отпуснати. Живеел в мизерна квартира и му се налагало да пътува с часове до академията. Затова си сложил за цел да стане доста добър музикант, с цел да се избави от бедността.

Случвало се да свири по 15-16 часа дневно. Спял доста малко. Още в музикалното учебно заведение в Пловдив, което и завършил, посвещавал на пианото си сред 6 и 8 часа всеки ден, а после репетициите станали още по-дълги. " В академията – от 8 часа нагоре, като съм стигал до 15-16 часа дневно. За някои неща няма кой да свърши работата вместо теб. Ти си този, който излиза на сцената, тъй че всичко зависи от това какъв брой труд и време си вложил. Приемай цялостна отговорност – това е настройката ", изяснява философията си Генчев.

Нагласите и упоритостите му обаче, му докарали здравословни проблеми. С паник офанзивите музикантът признава, че се е преборил с помощта на йогата, но имал и недоволства, свързани със стомаха и червата. Заради тях станал вегетарианец.

" Бях направил едно филтриране за 40 дни поради проблем с храносмилането и всякакви други неща. След това месото стартира да ми идва допълнително. Започнах едно по едно да ги махам от менюто и в границите на 6 месеца стопирах изцяло месо и риба. Това беше преди 4 години ”, разкрива още той. А към днешна дата поддържа здравето си с хранителен режим и постоянни тренировки. Доскоро спортувал съвсем всеки ден – 5 или 6 пъти седмично. В момента обаче бил контузен и си почивал, до момента в който се възвърне. 

След финала на " Ергенът " Евгени възнамерява да направи три концерта в България – в Пловдив, Бургас и Варна, само че е категоричен, че в проектите му не е включена София – най-малко към този момент, а за какво е по този начин, към момента не излиза наяве.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР