Доскорошният капитан на националния отбор Ивелин Попов и още петима

...
Доскорошният капитан на националния отбор Ивелин Попов и още петима
Коментари Харесай

Ивелин Попов и още 5-има футболисти от "Ростов" са с COVID-19

Доскорошният капитан на националния тим Ивелин Попов и още петима футболисти на съветския " Ростов " са инфектирани с COVID-19 , заяви в. " Спорт Експрес ". Според изданието останалите са Роман Ерьоменко, Денис Хаджикадунич, Хорен Байрамян, Матиас Норман и Арсении Логашов. 

Засега от клуба единствено удостоверяват, че има шестима инфектирани, и че зелият тим е подложен под карантина. Предстоящият в петък мач против " Сочи " е анулиран.

" В рамките на подготовката за мача от 23-ия кръг " Сочи " - " Ростов " и в сходство с рекомендациите, футболистите, треньорскиян щаб и личният състав на нашия тим минаха проби за COVID-19. Резултатите демонстрират отклоняване от нормите у шестима играчи от главния състав. Сега тези футбоблисти са изолирани от тима. В непосредствен контакт с тях са сенамирали 42-ма сътрудници на ФС " ростов " - всички играчи от главния състав, треньорският шаб и личният състав ", се споделя в формалното известие.

Освен мача със " Сочи " в периода на 14-дневната карантина за отбора на " Ростов " влизат още домашните дуели с " Арсенал " (Тула) на 27 юни и с " Краснодар " на 1 юли. По правилник в тези срещи " Ростов " ще запише служебна загуба, тъй като е невероятно пренасрочването за друга дата, в случай че отборът не със състав от дублищия отбор или с юноши, като в тимовия лист би трябвало да са записани най-малко 16 футболисти и двама вратари.

По-рано през днешния ден стана ясно, че селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров е измежду новозаразените с COVID-19 . Той е вдигнал температура и последвалият тест за болестта в понеделник се е оказал позитивен. В момента се откриват всички контакти, които е имал през последните дни.

Пред Dsport Димитров удостовери, че е открит с COVID-19, само че изясни, че се усеща добре. 43-годишният специалист е трябвало да води практическо упражнение пред кандидати за Лизенз А към треньорската школа към БФС. Лекцията обаче е била анулирана.

Александър Димитров е на поста от декември 2018 година, а преди този момент е бил селекционер на юношеските национални тимове до 17 година (на два пъти) и до 19 година Водил е също " Конелиано ",  " Витоша " (Бистрица), " Ботев " (Пд), " Берое " и " Локомотив " (Горна Оряховица).

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР