Гръцката полиция потвърди голяма промяна на третия ден от издирването

...
Гръцката полиция потвърди голяма промяна на третия ден от издирването
Коментари Харесай

НОВО: Полицията на д-р Майкъл Мозли потвърди голяма промяна, тъй като издирването спира на третия ден, но идват „още мъже“

Гръцката полиция удостовери огромна смяна на третия ден от издирването на изчезналия ефирен лекар доктор Майкъл Мозли, прочут и доста обичан поради диетата и препоръките си за хранене по малкия екран и радиото.

С настъпването на нощта над дребния гръцки остров Сими в петък сутринта локалната полиция приключи издирването до разсъмване, когато следствието на неговия изгубването е на път да премине на по-висока скорост - три дни след изгубването на доктор Мозли в сряда следобяд.

Усилията за разкриване на 67-годишния татко на четири деца, който изчезна малко откакто напусна плаж на островът, където той беше на отмора със брачната половинка си, към този момент се беше нараснал в четвъртък, с пожарникари, полицейски екипи за търсене, кучета, хеликоптери и дронове, всички претърсващи гръцкия остров за доктор Мозли.

СЛЕДВАЙТЕ НАШИЯ БЛОГ НА ЖИВО ЗА АКТУАЛИЗАЦИИ: Майкъл Мозли е липсващ АКТУАЛИЗАЦИИ: Свидетели настояват, че са видели ефирен доктор жив в Гърция

Но когато се зазори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР