Доскоро резултатите от мачовете по време на Световното първенство по

...
Доскоро резултатите от мачовете по време на Световното първенство по
Коментари Харесай

Мощен изкуствен интелект прогнозира кои ще бъдат победителите в Световното по футбол

Доскоро резултатите от мачовете по време на Световното състезание по футбол се предсказваха от хора и някои животни. Например, обичаният на публиката октопод Паул.
Но през днешния ден има по-надежден способ. Екип учени от Германия и Белгия употребява профилирана невронна мрежа, подготвена да дава футболни прогнози.

Уеб-порталът Motherboard заяви, че новият ИИ и употребява огромен брой индикатори в своите прогнози. Отчитат се класацията на футболния тим в рейтинга на FIFA, междинната възраст на футболистите, техният опит, постигнатите до момента резултати, брутният вътрешен артикул на родната му страна, популацията на неговата страна и още доста други.

Изкуственият разсъдък е направил 100 000 симулации на започващото през днешния ден в Русия Световно състезание по футбол 2018. Невронната мрежа е симулирала всички разновидности на срещите и класациите до финала в това число . На тази база е пресметната вероятността за победа на всеки един футболен тим.



Фаворити се оказаха Испания и Германия с възможност за победа надлежно 17,8% и 17,1%. Най-вероятното развиване на събитията, предсказани от ИИ, демонстрира успеха на Германия.

Според прогнозата, на четвъртфинала ще се срещнат Португалия и Франция, Бразилия и Белгия, Испания и Аржентина, Германия и Англия. На полуфинала ще излязат Франция и Бразилия, Испания и Германия. И най-после, Германия ще победи Бразилия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР