Досиета за НЛО разкриват наблюдения в Западен Мидлендс, Великобритания …Наскоро

...
Досиета за НЛО разкриват наблюдения в Западен Мидлендс, Великобритания …Наскоро
Коментари Харесай

Досиета за НЛО разкриват наблюдения във Великобритания

Досиета за НЛО разкриват наблюдения в Западен Мидлендс, Англия …Наскоро декласифицираните държавни документи включват съвсем две дузини известия за НЛО над Уорчестършир (Worcestershire). (HiddenTruth.site)Още през януари се оповестява, че Кралските военновъздушни сили (Royal Air Force – RAF) афишират, че вместо да изпращат отчети за НЛО до Националния списък, те ще ги дават на обществеността. Ход, приветстван като забележителна стъпка напред в търсенето на истината за феномена на НЛО.

 news ufo hover 600x284 - Досиета за НЛО разкриват наблюдения във Англия
Оттогава са разкрити отчети с детайлности за случаи на НЛО в няколко области на страната. Включително, 21 наблюдения над Уорчестършир, Англия, сред 1997 година и 2009 г.Един подобен случай, за който е обявено през 1998 година, включва голям брой очевидци, които са следили извънредно ярки бели обекти с овална форма в небето над Евешам (Evesham) и Кидърминстър (Kidderminster).При различен случай, особен обект, разказан от очевидци като „ с форма на плюшено мече “ е видян да прелита над Бюдлей (Bewdley), Хиърфорд (Hereford) и Уорчестър (Worcester).
Също, ярки „ звездовидни “ обекти се появяват неведнъж, в това число над Малвърн (Malvern) в навечерието на Новата 2001 година и по-късно над Уорчестър през 2002 г.Четете още: Мъж твърди, че краде камион, с цел да се качи на полет с извънземниНа идната година са следени цели осем сферични обекта, движещи се по права линия над Дройтуич (Droitwich), а това е доста преди сателитната стратегия на Илон Мъск – Starlink.Други аномални обекти, видяни над региона, включват V-образна групировка на бързо движещи се, безшумни светлини над Малвърн през 2009 година и оранжев транспортен съд над Евешам, по-късно същата година.Към днешна дата не е открито безапелационно пояснение за нито едно от тези наблюдения …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР