Досегашният старши треньор на Марица Пловдив Стоян Димитров, както и

...
Досегашният старши треньор на Марица Пловдив Стоян Димитров, както и
Коментари Харесай

Треньорите на Марица подадоха оставки

Досегашният старши треньор на Марица Пловдив Стоян Димитров, както и екипът, с който той работеше - Стойчо Драмов и Алил Кардашев, напущат по свое предпочитание, оповестява клубната уебстраница.

Президентът на клуба Христо Христов е приел техните оставки и от името на клуба изрича признателност за всеотдайния и потребен труд на тримата. Стоян Димитров пое тимът през декември 2015-та година в Югоизточна В група и дружно с екипа си реализираха нанагорнище във Втора лига, въпреки и като втори в класирането и с покана.

До края на сезона във Втора лига, до който остават три срещи, тимът ще бъде воден от шефа на ДЮШ на клуба Димчо Беляков.

Негови помощници ще бъдат Борислав Караматев и Красимир Иванов. Целта пред тримата ще бъде оставане във Втора лига. Във вторник тримата ще проведат първа подготовка с тима.

В събота Марица гостува на Созопол, като трите точки от този мач, както и в останалите два са витално значими за отбора.

"Обстановката в тима е спокойна, продължаваме битката! Никой няма виновност за ситуацията ни сега и такава не съм търсил. Изключително съм признателен на треньора Стоян Димитров и на екипа му за труда им и постигнатите резултати. Ние сме дилетант в групата и имаме 30 точки, което е огромен триумф. Отборите в групата са доста равностойни. Ние направихме доста стойностни мачове, в това число с водещите тимове. Пожелавам триумф на Димчо Беляков в идните срещи! Аз заставам зад тима, по този начин като е било и до в този момент, са думите на Христо Христов, представени от страницата на клуба. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР