Досъдебното производство за разменените бебета е спряно, съобщиха от Софийската

...
Досъдебното производство за разменените бебета е спряно, съобщиха от Софийската
Коментари Харесай

Обрат по делото за разменените бебета

Досъдебното произвеждане за разменените бебета е спряно, оповестиха от Софийската районна прокуратура.

„ След детайлно запознаване на наблюдаващия прокурор със събраните в хода на следствието данни, производството е спряно, защото не е открит по неоспорим и безапелационен метод причинителят “, се споделя в известие на прокуратурата до Нова. Според осведомени, в случай че постъпят нови данни по следствието, делото може да бъде обновено.  
-->
В хода на досъдебното произвеждане са били разпитани над 20 очевидеца, измежду които - майките на разменените бебета, акушерките и лекарите, участвали на раждането, неонатолозите, прегледали децата, шефът на болничното заведение, както и всички лица, които имат отношение към случая. Направени са ДНК експертиза и графическа експертиза. Отправено е питане до болничното заведение, по отношение на размяната на бебетата. Изискани са данни от Изпълнителна организация " Медицински контрол ". Към делото са приложени и информации от Столична районна здравна инспекция  и от Столична община дирекция " Здравеопазване ". От откритото по делото е видно, че не са спазени вътрешните правила на болница, се споделя в известие на Прокуратурата.

В единственото си изявление майката съобщи пред Нова, че при изписването небрежно са й били пъхнати документите от чиновници на болничното заведение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР