Дори най-големите чистофайници не успяват на сто процента да предпазят

...
Дори най-големите чистофайници не успяват на сто процента да предпазят
Коментари Харесай

Не е за вярване, че с горещо мляко може да се почисти ето ТОВА

Дори най-големите чистофайници не съумяват на 100 % да предпазят облеклата си от петна. Колкото и да внимаваме, все има един миг, в който се оказваме с настойчиво замърсяване върху обичаната тениска или джинси. Стоп на суматохата! Чували ли сте за горещото мляко и неговите магични свойства в премахването на най-ужасните петна? Днес ще ви разкажем точно за това.
Как с горещо мляко можем да премахнем петната от сокове и плодове
Когато човек яде плодове и пие сокове, вероятността от накапване е доста огромна. Цитрусовите плодове имат способността да боядисват тъканите в жълто – оранжев цвят и това наподобява в действителност тревожно, в случай че не знаехме за свойствата на горещото мляко.
 5 сложни за почистване петна, които изчезват като на реклама с елементарен оцет 5 сложни за почистване петна, които изчезват като на реклама с елементарен оцет
В шкафа под мивката постоянно имам две бутилки оцет - едната с истинския артикул (10% разтвор на оцетна киселина), а другата с готово ра...

Ако желаете да си спестите покупката на всевъзможни препарати за унищожаване на петна, то значи сте на верен път. Предлагаме ви да опитате един трик, от който ще останете безпределно удовлетворени.

Нужно е да поставите в съд единствено онази част от дрехата, върху която има леке. След това затоплете малко количество прясно мляко и залейте с него засегнатия сектор. Оставете да работи в продължение на половин час, след което изперете както нормално.

Гарантираме ви, че от замърсяванията няма да има и диря, а обичаните ви облекла ще са като чисто нови. Ваш ред е да опитате!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР