Дори мразовитото време с минусови температури и поледици не могат

...
Дори мразовитото време с минусови температури и поледици не могат
Коментари Харесай

Логиката й бяга! Цветанка Ризова шокира, не е за вярване какво направи водещата на "Лице в лице"

Дори мразовитото време с минусови температури и поледици не могат да откажат Цветанка Ризова от високите токчета. Зяпачи останали безпределно изумени от решението на водещата да се предвижва по заледените тротоари с неуместни и несъответствуващи обувки, написа " Уикенд ".

В деня, в който София бяха регистрирани най-ниските температури, а снежната завивка бе 30-40 сантиметра, Ризова спря джипа си „ Фолксваген Тигуан” на паркинга край bTV. Ризова слезе от всъдехода, натоварена с две чанти – по една във всяка ръка.

До входа на малкия екран имаше огромно разстояние, което Цветанка трябваше да преодолее пеш с 12-сантиметровите си токове. Ужас се изписа на лицето на журналистката, когато видя какъв брой заледена е настилката. В идващите няколко минути тя пристъпяше едва-едва със сивите си боти, стремейки се да не се пребие. Добре, че бяха чантите й в ръцете та да й оказват помощ да балансира, споделят зяпачи.

Сакатлъкът й се размина безусловно на косъм, когато погледът й се разсея към табела с ценоразпис за паркирането. Десният крайник на тв звездата се приплъзна напред, само че с последни старания тя съумя да удържи тялото си във отвесна позиция, описват още те. „ Леле, Ризова, доста внимавай по какъв начин вървиш, че да не си седнеш на задните джобове”, провикна се в този миг от двайсетина метра настрана сътрудник чудак на известната телевизионна труженичка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР