Дори и онези, които не обичат дълги нокти, не остават

...
Дори и онези, които не обичат дълги нокти, не остават
Коментари Харесай

25 елегантни идеи за маникюр в красивата бадемова форма

Дори и тези, които не обичат дълги нокти, не остават безучастни към красивата бадемова форма, която наподобява доста елегантно. При нея дължината може да бъде по-къса или по-дълга, само че е значимо да има заоблен връх, с цел да се получи. Ефектът е, че тя удължава пръстите и ръцете и в това време експертите споделят, че е практична и функционална за всекидневието ни.

Ако по-издължената форма разрешава малко повече опити с украшения и ярки цветове, то по-късата пък наподобява ужасно в, които постоянно са настоящи. Може да е леко транспарантна основа, компактно бежово или кафяво, само че пък самоуверено посягайте и към цветове като бордо, розово, зелено и сиво.
 Прогнози за рекорден растеж на зимния ни туризъм 6 ноем 2022 | Зимният туристически сезон ще е рекорден с растеж сред 5 и 7 % по отношение на 2021 година Това предвижда служебният министър...
При този вид форма на ноктите могат да се пробват и разнообразни форми на френския маникюр – от класиката в бяло до разнообразни и спомагателни линии, които могат да се прибавят. Но пък измежду концепциите през днешния ден ще видите и няколко по-ярки color block оферти. Какво още вижте в галерията ни!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР