Дори и един ден цената на най-популярната криптовалута биткойн падне

...
Дори и един ден цената на най-популярната криптовалута биткойн падне
Коментари Харесай

Китайските майнъри ще бъдат на плюс дори и ако цената на биткойна падне до $6925

Дори и един ден цената на най-популярната криптовалута биткойн падне под $7000, даже и тогава, китайците занимаващи се с рандеман на цифрова валута, ще работят с облага.
Информацията е на организация Bloomberg, която наскоро заяви, че китайските управляващи имат намерение да покачат цената на електрическата енергия за цифровите ферми за рандеман на криптовалута, като се допуска, че по този метод добивът на цифрова валута няма да е доходоносен и прелъстителен.

Но в случай че се вземе днешната цена на електрическата енергия в Китай, се вижда, че цената на биткойна би трябвало да спадне до $6925 , с цел да стане добива на криптовалута неблагоприятен.

В първите дни на новата 2018 година курсът на биткойна бележи дребен спад, само че е доста повече от $7000 – към сегашния миг е на равнище $14 337, което е доста повече от $7000.



В края на 2017 година за добива на биткойни се използваше 20 теравата в час, което е една десета част от електрическата енергия, нужна на Южна Африка. От тази сила, делът на китайските цифрови ферми за рандеман на криптовалута е 15,4 теравата в час.

Последно време вложителите обръщат от ден на ден внимание на различните криптовалути и ползата към биткойна стартира да пада. А огромните вложители, като Том Ли смятат, че в този момент е доста уместно време за закупуването на биткойни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР