Дори и да се храним здравословно, ако често имаме проблем

...
Дори и да се храним здравословно, ако често имаме проблем
Коментари Харесай

Ако се борите с преяждането, опитайте тези трикове

Дори и да се храним здравословно, в случай че постоянно имаме проблем с преяждането, резултатите отново може да се забавят.

Колко постоянно ви се е случвало да изядете един цялостен огромен пакет солети или чипс, без да осъзнаете, до момента в който се занимавате с нещо странично? Точно такова преяждане, може да се окаже повода да не се справите с отслабването.

Д-р Крис Мор, който оказва помощ на хора с наднормено тегло, е пладнешки, че един от най-важните аспекти в битката с килограмите, е контролът. Ако не съумяваме да контролираме изяденото количество, няма по какъв начин да реализираме мечтаната фигура.

 Ако се борите с преяждането, пробвайте тези трикове

Той поучава клиентите си да практикуват така наречен осъзнато хранене, при което осмисляме всяка хапка. Така по-лесно стопираме, когато сме сити, и не прекаляваме с порциите.

Триковете, които той предлага на клиентите си, са доста елементарни. Един от тях е да си включат таймера на телефона преди да стартират да ядат и да отмерят 20 минути. Най-малко толкоз време би трябвало да им отнеме храненето, с цел да не ядат прекомерно бързо.

 Ако се борите с преяждането, пробвайте тези трикове

Друго предложение, което доктор Мор има, е да ядем с ръката, с която не сме привикнали. Това ни забавя доста, тъй че не бързаме по време на храненето.

Освен това можем да практикуваме и най-стария трик – преди да посегнем към каквато и да е храна, да изпием чаша вода. Така, в случай че към момента сме гладни след нея, ще разберем, че в действителност имаме потребност от ядене. А в случай че просто ни се е преяло от досада, желанието ще се потуши.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР