Дори да се състави правителство, то едва ли има хоризонт

...
Дори да се състави правителство, то едва ли има хоризонт
Коментари Харесай

Разтърсващи думи по БНР разплакаха Киро и Асен: Пътници сте излезете ли на политическата арена!

Дори да се сформира държавно управление, то надали има небосвод даже повече от месец.

Това мнение изрази пред БНР политологът и учител в Университета за национално и международно стопанство Александър Димитров.

„Това е извънредно нежно закрепена коалиция. Тя безусловно зависи от неутрално закрепени електрони. 6 месеца са доста отдалечен небосвод. 6 месеца едвам изкараха в много среда на съгласие.“

Паралелно с опитите да се набере поддръжка се вижда и противоположният развой – „в техните редици да има разколебани“ – да се обезпечи или да не се обезпечи подкрепящо болшинство, разяснява политологът.

Според Димитров ограниченията и похватите не вършат чест на огромна част от политическите сили, а съставящите нов кабинет пишат стратегия „на крак“.

Парламентът е изцяло разграничен по тематиката с хартиените бюлетини, означи политологът.

„С оглед на практиката да има непрестанно проблеми с хартиения избор, изсветляването е допустимо тъкмо посредством машинното гласоподаване.“

„ПП е електорална групировка, зародила по съответен мотив и придобила значителност в избори. Тя няма извънпарламентарен живот. Ако не поддържат наличие във властта, мъчно може да си ги представим като действително оцеляващи на политическата арена“, разяснява Александър Димитров в предаването „Преди всички“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР