Допълнителни полети по линия София – Варна ще извършва България

...
Допълнителни полети по линия София – Варна ще извършва България
Коментари Харесай

Националният превозвач пуска допълнителни полети по празниците по линията София – Варна

Допълнителни полети по линия София – Варна ще прави „ България Еър “ за празниците, оповестяват от компанията. След въвеждането на спомагателните полети от София до Варна и назад през декември, клиентите на самолетната компания могат да летят до три пъти дневно. Освен това пасажерите имат повече комфортни варианти за пътешестване преди празниците, като избегнат и засиления трафик по пътищата, показват от самолетната компания.
„ България Еър “ предлага спомагателни варианти за пътешестване до Варна на 15 декември /петък/ с потегляне в 17:10 часа от София и връщане от Варна в 18:40 часа, както и на 16 декември /събота/ от 16:00 часа от София и противоположен полет в 17:30 часа от Варна до столицата, се показва още в известието. Друга алтернатива за пасажерите ще бъде и спомагателният вечерен полет преди празниците на 17 декември /неделя/, излитащ от летище София в 20:00 часа, като връщането от Варна е в 21:30 часа.
На 23 декември пасажерите ще могат да се възползват от два спомагателни полета, като по този начин полетите стават общо три за деня. Часовете на политане от София са следобяд в 15:00 часа, по здрач в 18:50 часа, както и последния вечерен полет в 20:00 часа.
От самолетната компания показват, че пасажерите на „ България Еър “ имат опцията да летят по линията София – Варна – София с „ новите криле “ на самолетната компания – удобните и съвременни самолети от последно потомство Еърбъс А220.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР