Доналд Тръмп драматично повиши залозите на изборите през 2024 г.,

...
Доналд Тръмп драматично повиши залозите на изборите през 2024 г.,
Коментари Харесай

Тръмп нарече републиканците глупаци на събирането MAGApalooza

Доналд Тръмп трагично увеличи залозите на изборите през 2024 година, като предизвести, че е единственият претендент, който може да избави Америка от " войнолюбците " демократи и " фанатиците и простаците " от главната републиканска партия, съобщи Агенция Франс Прес.

Напомняйки тъмно за нация, която е на колене, Тръмп съобщи пред Конференцията за консервативно политическо деяние (CPAC), че американците са " в епична битка за избавяне на страната ни от хората, които я ненавиждат и желаят да я унищожат изцяло ".

" Имахме Републиканска партия, която беше ръководена от изроди, неокони, глобалисти, фанатици за отворени граници и простаци ", сподели той, като уточни поименно няколко знакови представители на обичайна партия.

Американските гласоподаватели, сподели Тръмп, са изтощени от " вкоренени политически династии и в двете партии, гнили специфични ползи, обичащи Китай политици " и поддръжници на " безкрайни задгранични войни ".

" Ще имаме Трета международна война, в случай че нещо не се случи бързо ", предизвести той в частта, в която изрази отрицание за американската помощ за Украйна.

" Аз съм единственият претендент, който може да даде това заричане: ще предотвратя Третата международна война ".

Тръмп приказва в продължение на към 100 минути, с цел да закрие четиридневния CPAC, който се намира на малко разстояние по река Потомак от столицата на страната Вашингтон.

До наскоро CPAC беше основната среща на консервативните водачи в Америка, само че тя беше погълната от крайнодясното придвижване на Тръмп " Да създадем Америка още веднъж велика ", като в последно време експертите назовават събитието " MAGApalooza ".

Оплаквания

" Ще довършим това, което започнахме ", сподели Тръмп, когато излезе на сцената, предизвиквайки скандиране " Още четири години, още четири години! ".

На изданието през 2023 година речи произнесоха някои от най-отявлените последователи на Тръмп в страната - и даже победеният някогашен президент на Бразилия Жаир Болсонаро, - макар че доста евентуални претенденти за 2024 година и управлението на Републиканската партия пропуснаха конгреса.

Срещата притегли по-малки тълпи от нормалното, което повдигна въпроси по отношение на нейната продължаваща значителност, тъй като доста от речите прозвучаха пред празни редове седящи места.

Но залата беше претъпкана, до момента в който Тръмп излагаше доводите си за втори мандат, до момента в който е изправен пред обвинявания в опит за кражба на изборите през 2020 година посредством многоетапен незаконен скрит план, включващ подстрекателство към въстание.

В по-голямата си част той репетираше същата линия от тайни теории за изборни измами и недоволства против правоохранителните органи и " коренно левите " прокурори.

Обръщението оферираше делене на екрана с изнесеното съвещание на донорите на консервативния Клуб за напредък във Флорида, където огромна част от републиканския естаблишмънт се бе отдръпнала за уикенда.

На CPAC продавачи предлагаха книги, приложения за запознанства и даже WiFi услуги, предопределени особено за консерваторите. Предлаганите шапки, флагове, чаши и други артикули бяха ориентирани съвсем извънредно към правилните на Тръмп.

" Аз съм вашето отмъщение "

Съставът на участниците в полемиката, които излязоха на сцената преди обръщението на Тръмп, отприщи лавина от теории на конспирацията и изразителност против транссексуалните, до момента в който ораторите се хвалеха с християнските си правила.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и някогашният вицепрезидент Майк Пенс, които водят групата, преследваща Тръмп, пропуснаха събитието, с цел да избегнат унижението да бъдат освиркани от почитателите на някогашния президент.

Тръмп не загатна нито един от двамата по име, което обърка упованията на анализаторите за нападки, ориентирани и към двамата.

Но делегатите освиркаха единствения му разгласен противник от Републиканската партия Ники Хейли неведнъж, по време и след появяването ѝ на конгреса.

Бившият основен пълководец на Тръмп Стив Банън и известният му съдружник Майк Линдъл бяха третирани като кралски особи, до момента в който се разхождаха из залите на конгресния център National Harbor, проповядвайки отричане на изборите.

" Това няма да са почтени избори ", съобщи Линдъл пред Агенция Франс Прес за конкуренцията през 2024 година

" Но когато 90 % от хората в тази страна желаят Доналд Тръмп, той по този начин или другояче би трябвало да завоюва, даже и при изкривени избори ".

" През 2016 година заявих: Аз съм вашият глас. Днес прибавям: Аз съм вашият боец. Аз съм вашето правораздаване. И за тези, които са били афектирани и предадени: Аз съм вашето отмъщение ", съобщи Тръмп.

" Ще унищожа изцяло " дълбоката страна ". Ще уволня неизбраните бюрократи и силите в сянка, които са въоръжили нашата правосъдна система. И ще върна хората още веднъж отпред на тази страна. " /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР