Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се върна за един ден в Белия дом

Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила се завърна през днешния ден в Белия дом, като подцени журналистическите въпроси за расово стимулираните конфликти в Шарлотсвил, щата Вирджиния, съобщи Асошиейтед прес.

Президентът помаха за малко с ръка, до момента в който влизаше в постройката, където се правят ремонтни работи. Той не отговори на въпросите на репортерите дали осъжда последователите на тезата за предимство на бялата раса и дали осъжда дейностите на неонацистите.

Една жена почина, а няколко души бяха ранени в събота в Шарлотсвил, когато автомобил се вряза в група контрапротестиращи. Те се бяха събрали в символ на митинг против протест на бели националисти и други, които се противопоставяха на премахването на монумент на военачалник Робърт Лий от армията на Конфедерацията през Гражданската война. Впоследствие Тръмп сподели, че "много страни " са отговорни за насилието.

Президентът дойде във Вашингтон, прекъсвайки за един ден своята работна почивка, която прекарва най-вече в своя голф клуб в Бедминстър, щата Ню Джърси, означи АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР