Доминик Тийм спечели за трети пореден път срещу швейцареца Роджър

...
Доминик Тийм спечели за трети пореден път срещу швейцареца Роджър
Коментари Харесай

Австриец изненада Федерер в Лондон

Доминик Тийм завоюва за трети следващ път против швейцареца Роджър Федерер и даде сериозна поръчка за класиране на полуфиналите на заключителния за годината шампионат на АТП в Лондон.

Финалистът от " Ролан Гарос " се наложи над 20-кратния победител в " Големия шлем " със 7:5, 7:5 за час и 42 минути игра и дружно с Новак Джокович, който по-рано през днешния ден победи в два сета италианеца Матео Беретини, оглави класирането в група " Бьорн Борг ".

Тийм стартира чудесно мача и проби Федерер още в първия гейм, само че Маестрото скоро отговори за 2:2. Последва замяна на геймове до 11-ия, в който Тийм получи нов късмет за пробив и го употребява, с цел да поведе с 6:5. Малко по-късно той съумя да затвори и първата част.

Във втория сет обстановката бе съвсем идентична. До 5:5 двамата печелеха подаванията си без особени компликации, само че в 11-ия гейм Тийм още веднъж проби. Австриецът сподели известни съмнения в идващия гейм на собствен сервис, само че Федерер не съумя да върне пробива при нито една от двете си благоприятни условия и по този начин крайният триумф още веднъж се оказа в интерес на Тийм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР