Доминик Милър или „китаристът на Стинг“, както го наричат повечето

...
Доминик Милър или „китаристът на Стинг“, както го наричат повечето
Коментари Харесай

празнува 9-ти рожден ден със специален концерт на

Доминик Милър или „ китаристът на Стинг “, както го назовават множеството меломани, идва за концерт по случай деветия рожден ден на Sofia Live Club. Събитието ще е част от турнето „ Silent Light “ за 2018-та година.
На 12-ти май, един от най-известните китаристи и модерни композитори идва в България по покана на уредниците от Sofia Live Club. Концертът ще е повече от дълго чакан, а мотивът повече от специфичен. Революционният клуб за жива музика у нас навършва цели 9 години и ще чества уместно.
Доминик има записани 14 албума. Последният е „ Silent Ligh “t и ще бъде показан на необятната публика с турне за 2018 година. За събитието в София, музикантът идва със своите сътрудници, а точно невероятните музиканти – Николас Фижман (бас) и Майлс Боулд (барабани). По време на концерта ще може да чуем най-хубавото от 20 години независимо творчество и обичаните мелодии от взаимната му работа с един от най-легендарнтеe английски реализатори - STING.
Двамата стартират взаимната си кариера през 1990 година. Към момента имат над 1500 взаимни концерта зад тила си и самоуверено не престават да ги усилват. Виртуозът е неразделна част от изявите на англичанина и разказва триумфа малко, тъкмо и ясно – " Мисля, че тайната на триумфа се крие в това, че не сме прекомерно близки като другари, само че музикално сме мощно свързани ".

Предстоящото шоу на основателя на „ Shape of my heart “ ще бъде доста по-бурно с белгийския басист Николас Фишман и барабаниста Майлс Боулд, които са неизменима част от турнето на китариста. Ще станем очевидци на виртуозна победа в символ на митинг против алчността и капитализма, както самият Доминик споделя „ Опитвам се да се опълчвам на алчността, капитализма, обществените медии, подправените вести, политиката, несправедливостта... и най- към този момент с инструментален роман. Правенето на музика е метод да се прекъснете от всичко, което е токсично. “
БИЛЕТИ за концерта ще може да се закупят на предварителна продажба в мрежата на Еventim.bg на цена от 30 лв. и на място в деня на концерта 40 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР