Американският певец, композитор, мултиинструменталист, актьор, еротичен блян и какво ли

...
Американският певец, композитор, мултиинструменталист, актьор, еротичен блян и какво ли
Коментари Харесай

Днес излиза новият албум на Лени Кравиц - чуйте го

Американският артист, композитор, мултиинструменталист, артист, сексуален идеал и какво ли още не... Абе, накракто - Лени Кравиц издава нов студиен албум, озаглавен Blue Electric Light, през днешния ден, 24 май.

Първоначално творбата трябваше да се появи на 15 март, само че бе отсрочена за този месец, напомня уеб сайтът WeRock.bg.



А още с първата ария It`s Just Another Fine Day те хваща за гърлото една мисъл - какво може да е общото сред Лени и да вземем за пример AC/DC или Motorhead? Ако мислите, че не е доста, отново помислете - просто от десетилетия вършат едно и също, само че им се получава неповторимо добре. И нататък " тавата " по този начин продължава - страхотна оферта за слушане в дъждовни майски дни... 


Обложката на Лени е с него и като самия него - класика.

А ето ви малко любопитки - въпреки, че в този албум си свири съвсем самичък, нали знаете, че митичната барабанистка на Лени - Синди Блакман всъщност е брачната половинка на Карлос Сантана?

Или, че след гибелта на Дейвид Бауи на него се падна достойнството да обогати бенда си с невероятната му басистка Гейл Ан Дорси?

Ето под линия едно нейно осъществяване, в което на Гейл се пада да е... Фреди Меркюри.



При предходното си идване в България Лени водеше Гейл на баса.

Както знаете, Лени Кравиц, ще гостува в Бургас на 6 август, като събитието е част от концертната поредност Burgas Summer Live, проведена от Fest Team.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР