ДоминантностКлючовата дума за родените в периода е Доминантност. Това време

...
ДоминантностКлючовата дума за родените в периода е Доминантност. Това време
Коментари Харесай

Доминиращият Козирог

Доминантност

Ключовата дума за родените в интервала е Доминантност . Това време отговоря на късните 60 години в човешкия живот, когато желанието да се ръководи излиза на напред във времето. В персоналната сфера това може да значи конфликти с колегата , в случай че и той е на същата вълна, и да има борби за власт. Типичните тематики са реалистична оценка, сложни избори, търсене на улеснение, благополучие и задоволство.

Родените в интервала са мощно доминаниращи хора. У дома и на работа те обичат да се разпореждат и да ръководят . Като деца те постоянно са дясната ръка на главата на фамилията, учейки и чакайки своето време да поемат щафетата. Умеят чудесно да слагат граници и да ги пазят от натрапници.

Тяхната неотстъпчивост нормално има голям стабилизиращ резултат върху групите, към които принадлежат. Много от родените в интервала имат отявлено предпочитание да са отпред, до момента в който други избират по-сигурни и непристъпни властови позиции. Като цяло те бягат от поемането на опасности , което може да ги сложи в една фаталистична и изолирана позиция.

Родените в Козирог III реализират доста, борейки се с събитията и от време на време със Съдбата. В най-хубавия случай те съумяват да не пожертват високите си идеали и връзката с корените си . Много от тях съумяват да основат персонална ниша, дребна или огромна. Това е тяхната „ империя ”, в която са безспорни господари. Те би трябвало да внимават в устрема си към предимство непременно, с цел да не се окажат единственият стопанин и единственият гражданин в царството.

Препоръки 

Поемайте опасности . Ако не рискувате да се неуспехите, няма по какъв начин да съумеете. Понякога прекалявате с условията си за сигурност. Съобразявайте се повече с възприятията на другите . Не си мислете, че вашите полезности са безспорни или универсални.

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР