Доматите и сиренето в България са сред най-вкусните храни, които

...
Доматите и сиренето в България са сред най-вкусните храни, които
Коментари Харесай

Йорданска принцеса хареса доматите и сиренето ни

Доматите и сиренето в България са измежду най-вкусните храни, които принцесата на Йордания Дана Фирас е харесала по време на визитата си, показа самата тя в ефира на Нова телевизия. Дана Фирас е удовлетворена от визитата си, тъй като е видяла извънредно богата хилядолетна история в страната ни.

„ Винаги за мен е голямо наслаждение да бъда в България. Прекрасно е, че в действителност мога да усетя топлината и гостоприемството на хората тук ”, сподели принцесата.

„ Като принцеса на Йордания в действителност имам доста работа, не е по никакъв начин елементарно. Принцесите се пробват да построят културни мостове с всички страни по света ”, уточни още тя.

По думите й самата тя постоянно е била вътрешно срещу против стандартите за една принцеса. „ Мисля, че всички ние сме едни доста мощни и доста кадърни работещи дами и не желаеме да бъдем по някакъв метод откъснати от същинския живот. Да съм надалеч от него в никакъв случай не ме е карало да се усещам добре ”, добави Фирас.

„ Йордания е доста антична страна. Ние имаме свидетества за цивилизация, които са на съвсем 10 000 години. Страната ни постоянно се е намирала на кръстопът на доста антични цивилизации. Имаме свидетелства за хилядолетна история. България също има извънредно богата просвета и точно това е връзката на двете страни ”, разяснява още принцесата на Йордания.

По думите й тази година в Йордания е имало към 5 млн. гости от целия свят. „ Туризмът при нас се развива доста съществено през последните години. Надяваме се да достигнем върха, който беше доближат през 2010 година ”, уточни тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР