Домът на дон Вито Корлеоне, показан в класическия филм от

...
Домът на дон Вито Корлеоне, показан в класическия филм от
Коментари Харесай

Ето как да спим в къщата на Кръстника

Домът на дон Вито Корлеоне, показан в класическия филм от 1972 година " Кръстникът ", скоро ще бъде разполагаем като ваканционно жилище чартърен посредством Airbnb.

Английското имение на Тюдорите с повърхност от 6248 квадратни метра, ситуирано в нюйоркския квартал Стейтън Айлънд, е употребявано за екстериорни фотоси на жилището на незаконното семейство във кино лентата на Франсис Форд Копола, спечелил Оскар.

И идващия месец може да се види като декор на голям брой селфитата от бъдещите наематели.

Домът на " Сам у дома " за пръв път чартърен

Колко ще са късметлиите

" Настаняваме до петима посетители в нашия фамилен дом за дълготраен престой това лято ", гласи обявата на парцела.

Възможността за запазване на имението стартира на 27 юли в 13 ч. съгласно източната часова зона.

И до момента в който цената, избрана на единствено 50 $ на вечер , може да наподобява като предложение, което почитателите не могат да откажат, има една измама. Предлага се единствено за " престой от 30 нощувки от 1 до 31 август ".
 Снимка 582013

" По време на престоя гостите ще имат достъп до величието на нашето имение, в това число пет спални и седем бани, които са най-подходящи за двама възрастни и три деца ", гласи още обявата. " Ние също имаме доста действия и улеснения на място, в това число огромен басейн със солена вода, бар в сутерена, зала за игри и фитнес зала. Моля, имайте поради, че ще имате стеснен достъп до дрешниците в сутерена и тавана. Всички други места са свободни за прилагане. "

Важно е да се означи, че който и да остане в емблематичната къща, няма да може да провежда сватби, бизнес събирания или каквито и да е други празненства, почтени за Дон Вито Корлеоне, по време на престоя си.
 Снимка 582014

освен неотдавна издаде непрекъсната възбрана за осъществяване на празненства при която и да е от резервациите, само че и притежателите на парцела обявиха: " Намираме се в спокоен квартал, тъй че, апелирам, без външни или спомагателни посетители по което и да е време. "
 Airbnb и за какво компанията за домове чартърен забрани вечно празненствата в парцелите
Без повече празненства в парцелите чартърен

Новото решение на Airbnb

Що се отнася до всички почитатели на " Кръстникът ", които нямат шанса да се възползват от тази рядка опция за наемане, има дребна разтуха. Те най-малко могат да се насладят на гледането на кино лентата още веднъж - и да го видят по-ясно от всеки път. По-рано тази година 4K версия на кино лентата с ултрависока разграничителна дарба беше пусната в чест на 50-годишнината на " Кръстникът ", напомнят от Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР