Домашен масаж на стъпалата с ориз гони всяка болка. Това

...
Домашен масаж на стъпалата с ориз гони всяка болка. Това
Коментари Харесай

Масажът на стъпалата премахва всяка болка

Домашен масаж на стъпалата с ориз гони всяка болежка. Това е отлична процедура за изтощени крайници след дългия работен ден.

Традиционната източна медицина крие обред, за който лечителите имат вяра, че може да предотврати съвсем всяка болест. Пациентът би трябвало да извърви 2000 крачки по ориз, разпилян по пода всеки ден, до момента в който изцяло оздравее.

В историята на източната медицина краката се смятат за огледало на тялото.

Правилното действие на всички органи е записано върху обособени точки отвътре на стъпалата. При запушен нос се прави масаж на върха на пръстите.

Можете да получите доста изгоди от ежедневния масаж на стъпалата. Има подмладяващ резултат, усъвършенства работата на ендокринната система, подкрепя нервната система и укрепва имунитета на организма.

Сегашният, забързан метод на живот, за жалост, рядко дава опция да се прави постоянно тази процедура. Поради тази причина по-долу ви представяме хрумвания по какъв начин да вкарате миг на релакс в всекидневието си.

Вижте още: Лечебна примес при простуда и грип

Домашен масаж на стъпалата

Ориз в чорапите

Сложете огромна шепа ориз в чифт тесни чорапи. Обуйте ги и ходете, до момента в който зърната не престават да масажират стъпалата ви.

Ориз в обувките

Сложете ориз в комфортни маратонки. Използвайте тази форма на масаж от половин до няколко часа. Освен че влияете на съответни точки, ще си осигурите и оризов пилинг.

Така ще съумеете да облекчите напрежението и напрежението, по този начин постоянно срещани в днешно време.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР