Домакините на късно вечерно токшоу обявиха завръщане в ефир след споразумение за прекратяване на стачката на холивудските писатели

...
Големите водещи на късно вечерно токшоу обявиха колективно завръщането си
Коментари Харесай

Големите водещи на късно вечерно токшоу обявиха колективно завръщането си на малкия екран след неделното колебливо споразумение за прекратяване на холивудските писатели ' стачка.

"The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", "Late Night with Seth Meyers", "The Late Show with Stephen Colbert" и "Jimmy Kimmel Live!" са готови да се завърнат в понеделник, 2 октомври, шоутата обявиха в съответните си акаунти в социалните медии.

„Последната седмица тази вечер с Джон Оливър“ ще се завърне по HBO в неделя, обяви подкастът „Strike Force Five“ в туит. По време на стачката Джими Фалън, Сет Майерс, Стивън Колбърт, Джими Кимел и Джон Оливър сформират „Strike Force Five“, за да съберат средства за безработните служители на техните шоута.

„В реално време с Бил Махер“ трябва да се завърне този петък, каза водещият Бил Махер в туит.

договарящи сесии тази седмица в Лос Анджелис.

Стачката на холивудските писатели започна на 2 май и беше първото подобно действие от 2007 г. за WGA. Продължавайки приблизително четири месеца и половина, това беше второто най-дълго спиране на работа в историята на WGA, след само стачката от 1988 г., която продължи 154 дни.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР