Дом за шест малки котенца търси премиершата Линда Петкова. Те

...
Дом за шест малки котенца търси премиершата Линда Петкова. Те
Коментари Харесай

Линда Петкова търси дом на 6 малки котенца

Дом за шест дребни котенца търси премиершата Линда Петкова. Те са открити от двете дъщери на премиера Кирил Петков и Линда в мазето на постройката, където живеят.

Преди да им търси приемен дом или непрекъснати стопани, канадката ги е завела на ветеринар. “Котенца някой? В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата постройка, когато се върнахме намерихме още 3, общо 6 котенца... Те са от 2 обособени майки, оранжевите са на 6 седмици, а останалите - 4 седмици. За страдание ние не можем да ги задържим. Дори краткотраен дом ще е потребен - още подобре, в случай че ги желаете за вашите домашни любимци!”, написа Линда Петкова в профила си в инстаграм.

Котенцата сега одобряват антибиотици и са на лекуване за очни инфекции. Три от тях са родени преди 6 седмици, а другите три са на 4- седмична възраст.

Ветеринарите са споделили на Линда, че 4 от бебетата ще оздравеят изцяло, само че за жалост, две са слепи.

Премиершата приканва всеки, който може да откри дом на котенцата, да написа персонално известие. “Всички са отзивчиви и доста благи и в действителност се надявам да намеря хора, които ще се грижат за тях!”,
написа Линда
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР