Долу ръцете от Веселин Марешки, гръмнаха в парламента гласовете на

...
Долу ръцете от Веселин Марешки, гръмнаха в парламента гласовете на
Коментари Харесай

Депутатите от ВОЛЯ скочиха в защита на лидера си

" Долу ръцете от Веселин Марешки ", гръмнаха в Народното събрание гласовете на депутатите от ВОЛЯ, предвождани от Пламен Христов, който прочете декларация от името на парламентарната група.

Преди два дни цяла България стана очевидец по какъв начин беше изработен опит да бъде опетнен един заслужен човек, който е помагал на милиони българи.

Веселин Марешки продължава да се бори с картелите и в този момент. Беше изработен един презрян опит да бъде използван един човек, с цел да се имитира пред Европа, че България се бори с корупцията.

От ПГ на ВОЛЯ показваме безапелационното си противоречие с този акт. Призоваваме българските жители, които осъзнават цялата скица на протичащото да не се поддават на операциите и да бъдат с него, както той е с тях към този момент 30 години, съобщи Христов.

Ако през днешния ден мълчим, на следващия ден всеки може да бъде притиснат с сходни операции. Рано или късно положителното побеждава. Случаят ще бъде тест за цялото ни общество – дали има храброст да пази истината или да е на страната на изгнилата ни система. Кой се опасява ВОЛЯ да е мощна и да потвърждава, че в България може да има и различен вид политици? Наш дълг е да сме мощни и сплотени и да устоим на всички мръсни игри. Да сме почтени и честни е силата ни и тази мощ не може да бъде сломена, се споделя още в декларацията на ПГ на " Воля ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР