Долф Лундгрен се размина с фолкпевицата и кандидат за президент

...
Долф Лундгрен се размина с фолкпевицата и кандидат за президент
Коментари Харесай

Долф Лундгрен в опасна близост с Луна в столичен хотел

Долф Лундгрен се размина с фолкпевицата и претендент за президент в столичен хотел.

Двете звезди бяха посетители на празненства в две прилежащи зали в петъчната вечер - артистът бе част от купона за края на фотосите на " Непобедимите ", а изпълнителката се появи на Бала на юристите.

Преди да отиде на тържеството, Долф Лундгрен актуализира профилите си в обществените мрежи. Той разгласява малко клипче, с което осведоми феновете си, че са завършили финалните му подиуми за четвъртата част на " Непобедимите ".

Звездата играе снайперистът Гънър Дженсън в екшън поредицата, само че в този момент демонстрира и други умения и техники.
свързани новини6527на 12.11.2021
В София Долф Лундгрен е снимал към седмица, предава " Телеграф ". От Лондон той кацна първо в Гърция, където екипът на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтън осъществя част от продукцията. На 27 ноември шведът пусна клипче, че е завършил фотосите в южната съседка и идва към България.

Преди да отпътува, артистът се похвали, че домакините са му организирали еднодневен тур в античната част на Солун. Под клипчето той се извинява, че по чудноват метод е произнесъл името на града поради нощните фотоси, които са разбъркали мозъка му.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР