Документите се анализират от руски специалисти от войските за радиационна,

...
Документите се анализират от руски специалисти от войските за радиационна,
Коментари Харесай

Русия: Украйна разработва биологично оръжие с финансиране от САЩ

Документите се проучват от съветски експерти от войските за радиационна, химическа и биологична отбрана

Руските военни разкриха в Украйна обстоятелствата за настояща военно-биологична стратегия, финансирана от Съединените щати. Това заяви пред публицисти в неделя военният представител военачалник Игор Конашенков, представен от ТАСС.

"Бяха разкрити обстоятелствата за незабавно пречистване от режима на Киев на следи от изпълнявана в Украйна военнобиологична стратегия, финансирана от Министерството на защитата на Съединени американски щати ", сподели той.

Според генерала е получена информация от чиновници на украинските биологични лаборатории за незабавното заличаване на изключително рискови патогени на 24 февруари: чума, антракс, туларемия, холера и други смъртоносни заболявания, осведоми БГНЕС.

Както означи Конашенков, в този момент документите се проучват от съветски експерти от войските за радиационна, химическа и биологична отбрана.

"Получените документи удостоверяват, че в украински биолаборатории, в непосредствена непосредственост до територията на Русия, е осъществено създаването на съставни елементи за биологично оръжие. В близко бъдеще ще представим резултатите от разбора на получените документи. Някои от тях, по-специално, инструкцията на Министерството на здравеопазването на Украйна за заличаване на патогени и актове на заличаване в биологичните лаборатории в Полтава и Харков, ние публикуваме сега ", посочи представителят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР