Документи, свързани с изненадващото придобиване на „ЧЕЗ-България” от Инерком, са

...
Документи, свързани с изненадващото придобиване на „ЧЕЗ-България” от Инерком, са
Коментари Харесай

Документи за ЧЕЗ са пристигнали в София от Прага

Документи, свързани с изненадващото придобиване на „ ЧЕЗ-България” от Инерком, са били изпратени в София от почитан член на изпълнителната власт в Чехия, научи bTV.

Данните са пристигнали от зам.-министъра на финансите Ондрей Ланда, който е и член на Надзорния съвет на ЧЕЗ. Документите са били изпратени до консултант от политическия кабинет на премиера Бойко Борисов.

„ Като разгледах това, което министър председателят на Чехия ми изпрати в този момент – сега, в който го получих пристигнах да го засекретим и да го кажем на хората, тъй като има и банкова информация, и виждам руско-грузински офшорки, съветски банки, български, и то от тези, които и преди по някаква причина са имали проблеми”, съобщи през вчерашния ден в Народното събрание Бойко Борисов. Той дори заподозря сюжет за събаряне на държавното управление към продажбата на ЧЕЗ.

Днес обаче чешкият му сътрудник Андрей Бабиш съобщи пред държавната осведомителна организация, че е отказал да даде документи по случая на българската страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР