Доколкото разбрах, причината за разследването на ЕК е една и

...
Доколкото разбрах, причината за разследването на ЕК е една и
Коментари Харесай

Костадинов остроумничи: Как точно ЕК ще разбере печалбите на Русия?! Продължава натискът върху…

Доколкото разбрах, повода за следствието на Европейска комисия е една и тя е в това, че се ревизира дали Русия не печели от тези покупко-продажби. По притеснителното е друго – вижда се по какъв начин продължава натискът върху българската рафинерия, и споделям българска, макар че се насажда мнението, че тя е съветска, разяснява водачът на „ Възраждане “ в парламентарните коридори Костадин Костадинов.
Той изяви и интерес да разбере по какъв начин тъкмо Европейска комисия ще разбере какви са облагите на Русия.
„ Това би трябвало да пристигна като информация от съветската страна, само че това няма по какъв начин да стане поради враждебните връзки на двете организации – съветската и на Европейски Съюз “, счита Костадинов.
„ За следващ път политиката взема връх над стопанската система и се оказва, че някой като реши нещо отвън България ние би трябвало да се съобразяваме с това. Питам нашата страна суверенна ли е, или е провинция на някакъв надполитически хайлайф “, попита водачът на „ Възраждане “.
Припомни и, че дерогацията била гласувана с една цел – вътрешният български пазар да има нефтени артикули, и към този миг работи.
„ Ако това изключение бъде отстранено какво се случва по-късно? Аз нямам отговор на този въпрос “, добави той.
По отношение на цените, той изрично съобщи, че не може да каже дали те могат да бъдат по-ниски, тъй като не знаел по какъв начин върви индустриалният развой в рафинерията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР