Доколко сме готови ще видим, когато започне първенството. Сега да

...
Доколко сме готови ще видим, когато започне първенството. Сега да
Коментари Харесай

Мъри: Когато започне първенството, ще се види доколко сме готови

Доколко сме подготвени ще забележим, когато стартира шампионата. Сега да кажем, че подготовката е била съвършена или неприятна също е несериозно.

Важно е по какъв начин ще стартираме. Подготовката е, с цел да си развиваме качествата, динамичността, комбинативността. Тези неща се получават, остава да прибавим още малко майсторство.

Това разгласи пред клубната телевизия на " Левски " наставникът Станимир Стоилов след успеха с 2:0 над латвийския " Рига " в контрола от лагера в Дубай.

" Най-вече съм удовлетворен от първото полувреме, когато и изискванията за игра бяха доста по-добри. Тимът сподели нужните предпочитание, упоритост, динамичност и комбинативност този път. Проблемите още веднъж завършващите подавания и удари.

Ако бяхме по-точни в тези два детайла, може би резултатът щеше да набъбне още през първото полувреме. Но това са неща, които на този стадий само можем да ги решаваме с работа и с тренировки.

Искам да благодаря на " Рига ", че ни почетоха с този спомагателен мач, който изиграхме. Това в действителност е един сериозен тим с много положителни играчи.

От такива мачове със съществени съперници има потребност " Левски ", с цел да се развива ", показа още Мъри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР