Докога ще продължава така? Този въпрос задават варненци в социалните

...
Докога ще продължава така? Този въпрос задават варненци в социалните
Коментари Харесай

Варненци гневно: Докога ще продължава така?

Докога ще продължава по този начин? Този въпрос задават варненци в обществените мрежи. Хората се възмущават от една порочна процедура у нас. При градеж на постройка или ремонт на такава, тя бива опасана от строителни платна. Много постоянно те завземат целия тротоар. Да, поставени са осведомителни табели с надпис – Премини на отсрещния тротоар, само че това съгласно варненци не прави работа. Как да преминем – или би трябвало да се върнем метри обратно, или да скачаме като кенгурута, риторично и с подигравка питат хората.
Те са безапелационни, че има доста добър цивилизован метод да се реши този проблем, а точно част от пътното платно да бъде обградено със знаци и предпазна ограда, тъй че да може да се употребява единствено от пешеходци. В Западна Европа по този начин се прави, само че у нас всичко е доста архаично и не е с мисъл към хората, разясняват варненци.
А в този момент е доста рисково – никой не не връща, с цел да премине на отсрещния тротоар, а върви по платното и може да бъде блъснат от кола, обобщават те.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР