Докато звезди като Катрин Зита-Джоунс тепърва откриват възможностите на платформата

...
Докато звезди като Катрин Зита-Джоунс тепърва откриват възможностите на платформата
Коментари Харесай

Виктория Бекъм ни предлага нещо ново

Докато звезди като Катрин Зита-Джоунс занапред откриват опциите на платформата Zoom, други бизнес дами демонстрират забележителен предприемачески усет.
 Катрин-Зита Джоунс, Zoom и фотосите от отдалеченост за последния брой на NewBeauty
Как Катрин Зита-Джоунс откри преимуществата на Zoom

Крайно време беше

Още през 2008 година някогашната вокалистка от именитата група Spice Girls - Виктория Бекъм, сътвори едноименната си фешън къща. Не след дълго се прочу и в света на висшата мода.

Наскоро брачната половинка на Дейвид Бекъм разгласи старта на нов тип услуга, която марката й към този момент предлага и с която потвърди, че несъмнено знае по какъв начин се печелят клиенти.

Явно 47-годишната дизайнерка е решила да не се дава на пандемията, тъй като клиентите на стилната й къща към този момент ще имат опцията не просто да поръчват онлайн модели от сбирката й.

Всички декларирани покупки от адреса на " Доувър Стрийт " 36, където отваря първият магазин на Victoria Beckham, ще присигат до вратата на дома им, доставени от фирмен ван и в компанията на фешън съветник, който ще оказва помощ в избора им.

И това не е всичко. Услугата ще е с добавена екологична стойност, тъй като след всяка една такава покупка Виктория Бекъм дава обещание да посади едно дърво, без да прецизира къде, описват от Global News And Entertainment.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР