Докато залозите коя ще спечели сърцето на най-желания тв ерген

...
Докато залозите коя ще спечели сърцето на най-желания тв ерген
Коментари Харесай

Снимка разбуни духовете: Фенове съзряха чудовищна измама в `Ергенът`

Докато залозите коя ще завоюва сърцето на най-желания тв ерген текат с гневна скорост, в интернет пространството се появи нещо, което разбуни духовете още повече.

Причина за шока измежду потребителите е фотография от последния епизод на сантименталното риалити, която фен на предаването разгласява в обществената мрежа. Кадърът мълниеносно провокира вълна от отвращение измежду феновете на предаването. 



Фотото, демонстрира Евгени Генчев в полуанфас и в непосредствен проект. В ухото на пианиста ясно се вижда дребна слушалка, с която той явно е бил по време на следващия вечерен коктейл с участничките, видяха от " Блиц ".

Мнозина обясниха наличието на слушалка като опция ергенът да получава подсказки и насоки от страна на сценаристите за развоя на събитията и диалозите с дамите. По-хапливите коментатори обаче непосредствено упрекнаха музиканта в неумение да приказва с девойките, заради което сценаристите се принудили да го управляват със слушалка в ухото.

" Не стига, че нарушават разпоредбите, като първо гонят оная лигла Айлин Бобева, а след това ще я връщат, ами и ще му споделят с коя какво да приказва ", гневи се зрителка.

Що се отнася до догатките на потребителите коя от участничките ще завоюва формата тази година, имената, които най-вече се спрягат за момента, са тези на Валерия или Елена. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР