Докато времето ни преминава основно у дома, можем да си

...
Докато времето ни преминава основно у дома, можем да си
Коментари Харесай

Време е за онлайн шопинг с пролетната колекция на Pandora!

Докато времето ни минава главно вкъщи, можем да си подарим малко пролетно ентусиазъм и някое от тези дребни съкровища на Pandora , които толкоз обичаме и които идват в нови още по-красиви форми. И защото не можем да отидем до някой от магазините, от марката ни дават опция да се сдобием с някои от тях онлайн на.

От фотосите ни ще се убедите какъв брой изящна и приказна е новата сбирка, която ни води на разходка измежду диви цветя и тези уханни пролетни градини, въпреки и виртуално, минимум тъй като на открито напълно не е пролетно. Красиви цветя, претворени в дребни талисмани, висулки, гривни, обеци и пръстени, носят в себе си свежестта на новото начало и чувството за позитивност, подбудено от пробуждането на природата след дългия зимен сън.



Сред тях се откроява обичаната ни маргаритка, която с изключение на всичко друго е израз на мощ – посредством способността си да се самозасажда бързо и елементарно, където и да попадне и след това да вирее на независимост под слънчевите лъчи. Чрез нея Pandora ни припомня, че би трябвало да бъдем по-смели, по-независими и най-много да бъдем себе си. Всеки ден, всеки час, всяка минута!

Освен новата сбирка, на ще откриете и добре познатите ви обичани модели на марката – гривни, талисмани, обеци и огърлици. Е, време е за малко момичешки шопинг!



С поддръжката на Pandora

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР