Докато войната бушува в , тенисистите заеха единна позиция, за

...
Докато войната бушува в , тенисистите заеха единна позиция, за
Коментари Харесай

Ким Клайстерс предложи на украински тенисисти да живеят в нейната академия

Докато войната бушува в, тенисистите заеха единна позиция, с цел да осъдят съветската инвазия и да изразят своята взаимност с Украйна.

Белгийската тенис емблема Ким Клайстерс отговори на украинците, които търсят избавление от войната с безвъзмезден жест в обществените мрежи. Бившата номер 1 в света предложи на украинските тенис състезатели, оказали се в наложително заточение, да упражняват и живеят в нейната академия.

Всичко стартира когато австралийската тенис звезда Дария Савил разгласява в социалние мрежи молба на украинска майка, която търси помощ. „ Тенис свят, можете ли да разпространите това, апелирам “, моли тя.

Tennis world can you spread this please.
— Daria Saville (@Daria_gav)
Ирина е майка на украинска тенисистка. Тя прикани за обезпечаване на краткотрайно настаняване за щерка й, както и за други украински тенисисти. „ Моля, спасете децата ни “, написа разтревожената майка.

Ким Клайстерс отговори на апела на Савил и предложи леговище в родния си град Белгия в своята тенис академия. „ Могат да дойдат в родния ми град в Белгия, където е моята академия! “ написа Клайстерс. А ние сме сигурни, че когато светът сплоти старания в интерес на смислени дела, всичко е допустимо.

Tennis world can you spread this please.
— Daria Saville (@Daria_gav)
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР