Докато въпросът Дали да има преговори с ГЕРБ за съставяне

...
Докато въпросът Дали да има преговори с ГЕРБ за съставяне
Коментари Харесай

Огромна промяна! Къде отива ген. Атанасов

Докато въпросът Дали да има договаряния с ГЕРБ за сформиране на държавно управление тресе обединяването ПП-ДБ, само съпредседателят на Демократична България – ген. Атанас Атанасов, е учудващо спокоен.

Джобният политик е делегирал напълно партийните функционалности на Христо Иванов и дума не издумва за следизборния провал на оказалата се много неудачна коалиция.
-->
Запознати от жълтопаветните коридори издават, че ексшефът на НСС сложил непосредствено нещата в лицето на колегата си Христо Иванов.

Без доста да се церемони, той му декларирал: „ Прави, каквото искаш, аз желая да се пенсионирам като народен представител. През септември депозирам документи в Национален осигурителен институт, ти прави сметките “.

Истината е, че Атанасов от дълго време си е навлякъл гнева на партийния актив с пасивността си, откогато на 10 юни 2017 година стана водач на ДСБ на мястото на подалия оставка измежду изборната злополука Радан Кънев.

За разлика от по-младия си сътрудник той не мърда от поста към този момент шеста година, въпреки да отнесе доста по-големи електорални плесници от предшественика си.

Атанасов комуникира с подопечните си партийци с лозунги в жанр „ Работническо дело “ и тъмносините всеобщо недоволстват против него и го поучават да се пенсионира, давайки си заслужена отмора, с цел да престане да носи негативи на групировката с недотам „ неопетнената “ си биография, написа Уикенд.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР