Докато в последните месеци мнозина определят Меган Маркъл като новата

...
Докато в последните месеци мнозина определят Меган Маркъл като новата
Коментари Харесай

Може ли Меган Маркъл да носи бижутата на кралицата

Докато в последните месеци мнозина дефинират Меган Маркъл като новата Любимка на Елизабет Втора , други се пробват да ни убедят, че не е тъкмо по този начин. Тези дни се появи изказванието, че кралицата не е дала разрешението си на херцогинята на Съсекс да носи бижута от нейната скъпа сбирка. За сметка на това, Кейт Мидълтън свети с накитите на всеки по-специален случай.

От Бъкингамския замък обаче опровергаха това изказване и обявиха изрично, че Меган може да носи бижутата на кралицата, само че единствено на по-важни събития . Такова да вземем за пример бе сватбата й с принц Хари преди към този момент съвсем година, когато бе с тиара на бабата на Елизабет Втора. Виждали сме я и със скъпоценни обеци от въпросната сбирка.
 Снимка 357507

От двореца прецизират, че просто откогато е брачна половинка на принц Хари, Меган не е участвала на доста значими събития, които допускат носенето на сходни бижута. Вероятно и по тази причина се основава усещането, че това не й е разрешено.

Е, има го и момента, че с цел да се съблюдава йерархията , за Маркъл вероятните мотиви да се фука с кралска огърлица (а и наличните бижута) са по-малко на брой, в сравнение с за Мидълтън.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин херцогинята се приготвя за раждането
Какви ги прави Меган Маркъл преди раждането

Бъдещият баща не се отделя от нея

Съществуват избрани условия, само че не и цялостна възбрана. А и би трябвало да мине малко време, с цел да разбере херцогинята на Съсекс кое украшение за кой мотив е уместно, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР