Докато скролвам из фийда си в социалните мрежи и с

...
Докато скролвам из фийда си в социалните мрежи и с
Коментари Харесай

Когато София ми е... морето

Докато превъртам из фийда си в обществените мрежи и с нескрита злоба виждам фотоси на красиви и не толкоз красиви плажове, на морски талази, на безупречни педикюри и студени коктейли, а моите стъпки ще почакат още, с цел да оставят следите си в пясъка, намирам своите летни оазиси в града. Какво й е на София?

И фонтани си имаме, и мраморни плажове около тях, а когато в ръцете си държа изстудено с усет на любеница, морето е тъкмо под сърцето ми и се вълнува при всяка глътка от обичаната ми напитка.



Ей толкоз малко му би трябвало на човек, с цел да си основава тези безметежни летни мигове, без значение дали е най-после на света, или тъкмо тук, където ни е близко и уютно. А и никой не чака да се разхождам по бански, изключително когато не съм сигурна, че желая да покажа не толкоз съвършените си форми и несвалените от зимата килца.

Затова пък е прелестен мотив да извадя от дрешника си някои красиви облекла. Като този гащеризон с ярки флорални принтове на Zara, който купих за сватбата на моя другарка и носих тъкмо с тези кецове Converse – също на цветя, тъй като беше на плажа и даже и не си помислих, че мога да обуя нещо друго. Тази година го преоткривам, тъй като не може единствено с дънки и бели тишърти, от време на време би трябвало и цвят. Повече цвят, изключително когато София ми е... морето! Не е ли ужасно?



С поддръжката на Somersby

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР